Katwolderweg 7, 8041 AC Zwolle

de Furori droom

Homede Furori droom

Wie droomde er vroeger niet van om coureur te worden? Racepak dicht, helm op en GAAAAAN!! Scheuren door de bochten om als 1e over de finish te komen … Uiteindelijk zijn we (bijna) allemaal iets anders geworden. Vaak maar beter ook. Maar deze ‘jongensdroom’ is dichterbij dan je denkt. Met de Furori Mini Monza Racer kan namelijk iedereen – man, vrouw, jong, oud, gezond, ziek – coureur worden.

De Furori raceauto is gebaseerd op een Ferrari Junior uit 1952, die te bewonderen is in onze Callery. Met snelheden tot 70 km/uur (voor de jongere coureurs wordt dit racemonster begrensd tot 30 km/uur) geeft racen in een Furori je adrenaline! En die kick willen wij voor iedereen mogelijk maken. Koop je als bedrijf of particulier een Furori? Dan word je ongeveer 10x per jaar gevraagd deel te nemen aan een speciaal evenement voor kinderen met een ziekte. Een dagje niet ziek, maar coureur zijn; jij kunt helpen deze droom uit te laten komen!

Furori’s worden door Classics Racing zelf gebouwd en zijn daarom naast Furori rood in elke gewenste kleur verkrijgbaar. Wil je hem in je eigen bedrijfskleur samen met je logo? Regelen we! Zelfs de reclamestickers kunnen worden gepersonaliseerd. Een ‘customized’ Furori kost € 12.000 (excl. BTW). Het plezier (voor jou én de kinderen met een ziekte) is echter onbetaalbaar!

Meer informatie of een testrit maken? Kijk op furori.eu [LINK NAAR HTTP://WWW.FURORI.EU] of neem contact met ons op. [LINK NAAR CONTACT]

contact

Katwolderweg 7
8041 AC Zwolle
telefoon: C. Lubbers: 06 50607045
telefoon: M. Fijlstra: 06 46745201
email: info@ceeslubbers.nl